Jag har nu varit i Lofsdalen en vecka! Det har varit mycket nytt och jag har haft riktigt kul!

Jobbdagarna på ICA Nära har gått snabbt då jag har fått lära mig så mycket nya saker under dagarna. Trivs väldigt bra och har jättetrevliga kollegor! Jag har mest suttit i kassan för att lära mig hur den fungerar med alla dess funktioner. Jag längtar nu till slutet på nästa vecka då det blir mycket mer att göra i butiken då de som ska fira jul kommer. 

I fredags var det introdag där nästan alla säsongsarbetare fick info om Lofsdalen och vad vi ska sträva efter när vi jobbar. På kvällen var det sedan julbord på Restaurang Hovärken som var supergott!

Jag har även tränat en hel del under veckan och har åkt allt från intervaller till långpass. Det är jättefina förhållanden och långa fina spår! Det gör det ju inte sämre att det har varit superfint väder under veckan. Ni ser i bildspelet nedan hur passen har sett ut! 

Nu väntar några dagar ledigt och jag ska då passa på att åka ned till Sveg. 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar