Har mellan tisdag och torsdag varit i Orsa Grönklitt med familjen. De har en ungefär 2,5 km lång slinga med bra förhållanden med tanke på varmgraderna som har varit den sista tiden. Har kört två pass om dagen och tisdagen bestod av två lite lugnare pass, ett klassiskt och ett skate, för att få snövanan tillbaka då det är stor skillnad på att åka rullskidor och riktiga skidor. Onsdagen började med klassiska intervaller som gick helt okej med tanke på att jag nyss kom på snö. Senare på eftermiddagen körde jag ett distanspass på skateskidor.

På torsdagsmorgonen bytte jag och körde fristilsintervaller på morgonen och på eftermiddagen ett klassiskt långpass. Fristilsintervallerna kändes bra och skidkänslan var bättre än de tidigare dagarna. Distanspasset gick bra men var riktigt trött den sista timmen av de tre jag körde. spåren blev hårdare och hårdare under eftermiddagen och på slutet gick det riktigt lätt men med lite sämre fäste. Hann drygt 40 km vilket motsvarar ungefär 16 varv ? 

Under tisdagen hann jag även ner till Mora där jag klippte mig hos Salong Spegeln. Supernöjd med håret och jättekul att de vill stötta mig i min elitsatsning! Jag åkte även förbi Mora Bil & Traktor och hämtade en bagagerumsmatta så jag inte skitar ned bilen så mycket med rullskdior och annat. Har även hämtat ut takräcken till bilen några dagar tidigare som blir superbra till vintern så jag får med mig skidorna! Ett stort tack för ni hjälper mig! Det är så viktigt att ha samarbetspartners för att göra satsningen möjlig! 

Nu har jag haft vilodag och imorgon ska jag cykla MTB-kåsan i Älvdalen. Ska bli kul! ?Nästa vecka är det klubbläger i Trysil under helgen. Blir bra att få träna på snö igen då tävlingarna närmar sig!

Kom ihåg att föja mig på Instagram! >>@bjerralex

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-11-03

 

 

Lämna ett svar