I början på juni åkte jag och ett gäng kompisar ner till Stockholm för att gå på Iron Maiden! Superkul då jag inte sett många på väldigt länge! Jag mötte upp några av dem i Sveg för att sedan åka med dem ned till Ängby Camping där vi bodde. Vi hade ju inget att klaga på vad gäller vädret under den helgen då det var riktigt varmt och då passade det fint med en stuga lite utanför stan. Trots att stugan var lite varm under nätterna… Vi kom fram på fredag vid middagstid och åkte ganska snabbt in mot stan för att få bra platser till konserten som var samma kväll.

Trots en lite omväg påväg till tunnelbanan så kom vi fram i väldigt god tid till Tele2-arena där konserten skulle äga rum. Där mötte vi även upp min bror Andreas och hans kompis som åkt med min familj ned till Stockholm som skulle till släkten. Efter insläppet börjat kom vi snabbt in på arenan och upptäckte att vi hamnade längst fram mot staketet som skiljde de vanliga ståplatserna mot VIP-området. Efter några timmars väntan drog sedan konserten igång. Det var ett J#VLA drag och Iron Maiden visade varför de rankas som ett av de största banden genom tiderna på rockscenen!Dagen efter åkte vi in på stan och gick omkring. Hettan gjorde inte oss piggare efter gårdagen så vi gick mest omkring och kikade lite på Stockholm Marathon. Senare på eftermiddagen anslöt jag till familj och släkt för att fira min mammas moster Birgit som fyllde 70 år! Festen var ute på Lovön, där Drottningholms slott ligger, vilket inte var så långt från där vi bodde. Det blev en trevlig kväll med god mat och även lite gitarrspel! Senare på kvällen anslöt jag tillbaka till kompisarna som var tillbaka på campingen. Vi tog sedan tunnelbanan in till stan där vi testade på nattklubbslivet!

På söndagen skulle alla hemåt igen och jag åkte hem med den del av familjen som inte valde att vara kvar några dagar extra. Det var en riktigt rolig helg och jag hoppas på mer kul i Stockholm snart igen!

Jag vill även tipsa om min syster Lovisas nystartade blogg! In och läs > http://www.devote.se/lovisa_johansson 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hela konserten finns på youtube (https://www.youtube.com/watch?v=C1dDAGb0XZo) men här nedan finns ett kort (dåligt) klipp:

The Trooper – Iron Maiden

SE ÄVEN inlägget “Fiske i Lofsdalen”!

Lämna ett svar