Under senare delen av skidgymnasietiden i Sveg var vi mycket i Lofsdalen. Vi var där på läger eller över dagen för att träna. Det är riktigt fina och långa spår både nere i dalen samt på fjället. Jag gillar Lofsdalen skarpt och har även haft kompisar som jobbat där, som jag nu också har blivit intresserad av att göra! 

För några veckor sedan var jag uppe på rekryteringshelg i Lofsdalen på skidanläggningen. Det var en rolig helg med aktiviteter som bowling, frisbeegolf, topptur (med bil 😉 ), tacobuffé och självklart en arbetsintervju då det var därför vi alla var där! Det var min första riktiga intervju då jag tidigare har fått jobb på andra sätt. Jag var lite nervös före men han som intervjuade var hur trevlig som helst så det var inga problem alls att få det att flyta på! Allt detta var under lördagen och på söndagen hade jag stämt träff med han som äger ICA Nära i Lofsdalen och hade då en arbetsintervju även där. Även där kändes det bra! 

Det skulle egentligen ta ett tag men jag fick ganska snart svar från båda jag varit på intervju hos. Jag fick jobb hos båda! På skidanläggningen som skidlärare (slalom och längd) och på ICA för jobb i kassan med mera. Efter mycket funderande valde jag ICA. Det är ett superhärligt gäng på slalomanläggningen men då jag kommer vara i Lofsdalen för att elitsatsa på längdskidorna tror jag det är bättre att jobba på ICA som även det verkar trevligt! Det kommer nog slita för mycket på benen att åka slalom hela dagarna och vara ute så jag tror det blir bäst på ICA. 

Det ska bli jättespännande att se hur det kommer funka med jobb och träning. Arbetsgivaren på ICA verkar väldigt förstående och öppen för förslag om hur jag kan jobba för att samtidigt kunna elitsatsa bra!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-10-10

Lämna ett svar