Idag åkte hela familjen upp till Rännkölen för den traditionsenliga skidturen på juldagen. Som alltid har Älvdalens IF Skidor dragit superfina spår, bjuder på glögg, pepparkakor och ett strålande väder. Under natten till julafton kom det nästan 15 cm snö på Rännkölen vilket gjorde det vintriga landskapet ännu finare. Spåren var som sagt jättefina och jag tycker de som inte har varit dit ska passa på nu när det inte är så vintrigt på andra ställen. 

Jag hade egentligen vila idag men åkte med min broder Andreas och hoppades på lite snällare tempo. Dock så körde han på bra för att inte åka så mycket skidor och jag fick också jobba för att hålla ryggen. Lovisa och pappa åkte lite längre och mamma gick upp på höjderna. 

Jag hoppas alla hade en bra julafton igår med god mat och julklappar samt har en fortsatt fin juldag!

2016-12-25

Lämna ett svar