I torsdags åkte jag med klubben till Trysil i Norge på läger. Vi åkte tillsammans i buss på eftermiddagen och var snabbt framme. Jag bodde tillsammans med juniorerna i klubben i en stuga som låg väldigt nära skidstadion. På fredagen körde vi första passet och jag valde då skateskidorna för ett distanspass. Det var riktigt fina förhållanden som höll i sig hela lägret. Snöslingan är nästan 7 km lång med varierad terräng. Jag körde på fredagseftermiddagen klassiska intervaller som gick ganska tungt mycket beroende av att jag la för lite och för kort med klister vilket resulterade i att jag fick kämpa för att få fäste. 

Lördagen var en riktigt fin dag som började med intervaller. Den här gången åkte jag skate och fick en bra insikt i hur pass mycket jag måste höja frekvensen i min åkning för att åka lättare och inte segdra mig framåt. Alltid bra att ha klubbkompisar som har ögonen öppna och upplyser om det de tycker jag ska ändra på i tekniken! Ofta kan det vara lättare att förstå vad som ska korrigeras om man hör tekniktips från flera då de använder olika ord för att förklara, som jag då förhoppningsvis förstår.

Lördagens andra pass var ett långpass i klassisk stil som slet på krafterna. Men ingen ro på kvällen för då var det den traditionella showkvällen då alla som är med på lägret har små uppträdanden och spex ? Riktigt kul att få se alla ungdomar och ledare bjuda på sig och hitta på roliga aktiviteter! 

På söndagen skulle vi åka hem vid lunch och vi hann därför bara köra ett pass på förmiddagen. Jag åkte då ännu ett distanspass klassiskt då det sliter lite mindre på benen än fristil. Den här gången la jag mer klister samt drog det lite längre bak och det gjorde under, kanonfäste! ? Strålande sol och fortfarande fantastiskt fina spår avslutade lägret i Trysil! Tacksam för att klubben anordnar så bra läger med supergod hemlagad mat, bra boende och trevligt sällskap!

Jag vill även passa på att presentera Siljan som en ny samarbetspartner! Alltid lika ärorikt och motiverande när jag möter positiva och hjälpsamma personer i de företag som vill hjälpa mig att nå mina mål! Jag är glad att ni vill vara med på min resa! ?

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-11-14

 

 

Lämna ett svar