Jag kom i torsdags hem från Lövåsen där jag varit på läger sedan i måndags. Ett läger som inleddes med intervaller från Idre by upp till Idre Fjäll, i hällregn… Men som tur var blev vädret bättre under veckan! Eftermiddagens pass var ett långpass löpning på fjällen ovanför Lövåsen. Regnet var då nästan borta men ersattes av en tät dimma som nog var en av anledningarna till att några sprang “lite” fel. Dagarna gick väldigt fort men jag tycker vi hann med mycket. Rullskidpass till norska gränsen (x2), intervaller upp till toppen på Jakobshöjden, myrlöpning med mera.

Förutom all träning i underbar fjällmiljö så var det ett roligt och mysigt läger och stort tack till familjerna Peterson och Oskarsson för att jag fick hänga med på det!

Jag har nu även fått uppleva de norra delarna av Älvdalens stora kommun under sommarträning och jag hoppas verkligen att jag kommer få springa många fler pass i Grövelsjöfjällen i framtiden!

 

 

 

Lämna ett svar