Under torsdag till söndag förra veckan var jag på läger i Lofsdalen. Jag var där med Team Härjedalen och vi fick även förstärkning av Karl Ingard från Skidgymnasiet Sveg under helgen. Riktigt fina dagar som var möjliga tack vare Ericssons Måleri Hedemora! Tack!

Då jag var förkyld före lägret tog jag det lite lungt första dagen. Jag cyklade då ett mountainbikepass på förmiddagen och ett teknikpass på rullskidor eftermiddagen. Båda dessa pass i strålande solsken! Fredagen började med ett tufft styrkepass och avslutades med ett långapass på skaterullskidor. Vi åkte då mot Linsell vilket är mot Sveg från Lofsdalen. Den nya asfalten var skön under hjulen! Under kvällen kom Karl upp till oss. 

Lördagen började med ett långpass på cykel. JAg och Karl som cyklade hade dock inte jättebra koll var det gick att cykla. Detta resulterade i att cykeln fick dras fram vissa partier ?. På eftermiddagen körde vi intervaller upp mot Slagavallen. Högsta punkten är på 854 m.ö.h. och det är fina backar från Lofsdalen och dit! Söndagen som även var sista dagen på lägret började med en skatetävling. Kroppen kändes bra trots all träning och jag är nöjd över genomförandet ?? På eftermiddagen körde vi ett klassiskt distanspass som kördes upp till Slagavallen. Därifrån åkte vi vidare ned till Sörvattnet där vi vände uppåt igen. Även där är det riktigt fina backar och otroligt fin omgivning! 

Trevligt att få se mer av Lofsdalen som jag även ska bo i under vintersäsongen. Jag hann även förbi ICA under veckan och hälsade på några fratida kollegor. Är förväntansfull inför vintern ?

Har nu haft två vilodagar för att återhämta kroppen och ska imorgon köra igång igen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-10-24

Lämna ett svar