För dem som har missat det så har “Mamma Mia!” filmen som funnit i drygt 10 år fått en uppföljare, “Mamma Mia! Here We Go Again”. Jag åkte tillsammans med mamma och syskonen ner till Älvdalen för att kolla på den nya!

Jag har alltid gillat ABBAs musik, kanske med lite inflytande från mamma som precis som många andra i hennes ålder hade dem som idoler när hon var liten och tycker fortsatt att de är jättebra. I slutet på året kommer ABBA släppa två nya låtar och kommer ha en turné nästa år. Den kommer bli lite speciell då det är hologram som kommer spela på konserten. Enligt en intervju på Expressen (2018-07-23) ska avatarerna vara bandet som de såg ut 1979. Jag kommer verkligen vilja gå på den konserten!Åter till filmen!
Den var superbra! En riktig “må bra film”! Kommer inte berätta mer utan bara råda er till att se den! Kanske på biografen i Älvdalen? En gammal fin bio som har bra bild och ljud! Har även 3D till filmer som är gjorda för det.

Till er som också gillar ABBA så har jag samlat de bästa låtarna enligt mig i en spellista på Spotify! Klicka HÄR för att besöka den!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Källa:
Nunstedt, A. & Oxblod, A. (2018). Abba-kvinnornas krav – efter nya inspelningarna. Expressen, 23 juli.
https://www.expressen.se/noje/abba-kvinnornas-hemliga-krav-sa-styr-de-i-det-dolda/ 

Lämna ett svar