Nu är min tid i Lofsdalen färdig. Igår styrde jag hem mot Evertsberg igen efter en fantastisk vinter! Jag kommer sammanfatta min vinter i Lofsdalen mer i ett kommande inlägg där det även kommer bjudas på en del bilder! Men nu ska jag berätta lite om hur min sommar kommer se ut i nuläget.

Jag åkte som sagt hem från Lofsdalen igår efter att ha fått hjälp av familjen med städning och frakt av alla saker. Har de senaste tre veckorna inte haft jobb utan bara tagit det lugnt, tränat, hängt med vänner och spenderat mycket tid i solen och på fjället! Sista skidturen gjorde jag igår med en varm sol som värmde och väldigt mjuka spår som snart inte är åkbara om värmen håller i sig. Jag sa hejdå till några kollegor, chefen, kompisar och åkte sedan hemåt med stopp i Sveg för att lämna av Lovisa vid hennes lägenhet.Idag började jag jobba på mitt nya jobb! Fast lite bekant då det är ICA Supermarket i Älvdalen som jag ska jobba på under sommaren! Så några saker kan jag redan sedan Lofsdalen men det är mycket nytt och många kollegor att lära känna! Lite nervös före men släppte snart då alla var jättesnälla och det flöt på bra! Det kommer bli en bra sommar! Håller vädret i sig blir sommaren extra bra 😉 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar