Första tävlingsdagen är till ända och det har varit en varm dag med mycket sol. Dagens tävling som var 30 km masstart i fristil var på förmiddagen och föret var mellan att övergå från kallt till varmt och det hade kommit nysnö under natten. I början på loppet kände jag att jag kommer kunna plocka mycket men efter att jag kände att jag inte riktigt hängde med på platten och utför vart det en tung resa. Kroppen var lite seg och skidor sög lite. Jag fick även kämpa med tankarna då för att verkligen fokusera och göra mitt bästa. Men jag krigade på och tog mig runt de sex varven! Sista varvet gick skidorna vädigt lätt och det kändes verkligen hur föret hade förändrats under loppet. Imorgon är det sprint och jag hoppas på att få en bra känsla i kroppen! Nu ska jag sova och ladda batterierna inför morgondagen!
Detta inlägg har en kommentar

  1. Anders Göransson

    Hej, bra kämpat Alexander,hälsningar från grannen i Lofsdalen ?
    Lycka till i fortsättningen på SM

Lämna ett svar