SM-veckan här i Skellefteå fortsätter och igår var det klassisk sprint. Kände mig mycket piggare än dagen före på tremilen men har inte den fart som behövs för att vara med på sprinten. Men kul att få köra och göra min andra start på SM. Lite senare på dagen kollade vi på tränare Anna som tävlade med sin hund Disa. Kul att få se dem köra och även vinna deras klass! På kvällen var jag och pappa och kollade på stadioncross (skoter). Snabbt gick det och nu har jag även sett John Stenberg från Lofsdalen köra efter att ha hört mycket om honom!

Idag fredag har jag och pappa kollat på stafetterna som har körts. Tyvärr är jag ensam aktiv från Älvdalen här i Skellefteå så jag kunde inte köra (om jag inte hade kört med mig och mig 😉 ). Det bjöds på finväder under dagen när vi följde de spännande tävlingarna. Riktigt sugen på att åka då spåren var superfina men jag får vänta till imorgon då jag ska köra 15 km fristil. Det blir även min sista SM-tävling för denna gång då ljumsken krånglar när jag kör klassiskt. Därför tror jag det är ett smart val att hoppa över femmilen för att inte förvärra ljumsken. Nu är det snart läggdags för att vara utvilad till tävlingen imorgon! Den sänds på SVT och jag startar 10:05:30!

Detta bildspel kräver JavaScript.Detta inlägg har en kommentar

  1. Anders Göransson

    Jag ska heja på dig Alexander, lycka till imorgon, hälsningar från grannen i Lofsdalen ?

Lämna ett svar