Nu har det gått ett tag sedan jag åkte hem från ett då snöigt Lofsdalen till ett somrigt Evertsberg. Fortfarande väldigt nöjd med vintern och lovar fortsatt att skriva ett inlägg om hur säsongen var där!

Nu bor jag hemma igen och har börjat sommarjobba på ICA Olssons i Älvdalen. Lite större än i Lofsdalen men övergången har funkat bra. Fick utbilda mig i ATG (trav) samt Postnord då vi inte hade dessa i Lofsdalen men annars kunde jag det mesta med kassan sedan i vintras. På min nya arbetsplats blir det lite längre arbetspass då butiken stänger 21 alla dagar i veckan. Men det har varit helt okej hittills att jobba längre.Har haft det motigt med träningen sen jag kom hem från Lofsdalen. Varit småförkyld och när de varmaste dagarna var för några veckor sedan mådde jag inte alls bra. Fick nu efter några samtal och besök äntligen ta några prover på vårdcentralen i Älvdalen som visade att jag har körtelfeber. Inte alls det jag hade hoppats på nu i träningsperioden men jag mår ändå bättre än vad andra som har körtelfeber brukar göra då jag mest är orkeslös och inte har haft ont i halsen som tydligen är det vanligaste. Då det är orsakat av ett virus är allt jag kan göra att vila, äta bra och så vidare och hoppas att det går över fort. Tills dess får jag helt enkelt bara försöka att inte tänka så mycket träning och försöka njuta av sommaren som kom tillbaka dagarna efter midsommar igen!

Men jag hann träna en del innan jag blev krasslig. Jag var med på ett helgläger då delar av Team Härjedalen var och tränade i Sveg i samband med skidgymnasiets läger. Har också hunnit med en trevlig helg i fäboden Rämma mellan Älvdalen och Evertsberg med fiske, jakt och vänner.

Kom ihåg att kolla de andra inläggen om vad jag har gjort sedan flytten från Lofsdalen:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar