Nu har jag slagit rekord i antal MÅNADER utan att skriva på bloggen… Får bättra mig ganska rejält  🙄 

Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Jag hade en ljumske som krånglade riktigt mycket men som har blivit bättre och bättre och jag kan i nuläget göra allt utom att springa längre sträckor. Jag har fått jättebra hjälp med ljumsken och ska få fason på den bara jag fortsätter skynda väldigt långsamt. 

Mycket kul har jag även hunnit göra under min obloggande tid. Många av er kanske har min Instagram @bjerralex och har kunnat följa mig där. Om jag tittar på mitt instagramflöde kommer jag ihåg en rolig helg på Ski&Rock i Sälen med konserter och dans, fina skarturer på vårkanten och framförallt STUDENTEN!!! 

Fyra helt underbara år i Sveg var i våras till ända. Men att säga att de har varit fantastiska rakt igenom är att ljuga. Toppar och dalar som med allt annat har förkommit. Men när jag tänker tillbaka på tiden i Sveg blir jag varm inombords av hur roliga och lärorika år jag har haft där! Alla vänner jag har fått och vilka minnen vi har att dela. Själva studenttiden var riktigt rolig den också med lite andra aktiviteter än det jag är van vid. Men är det student så är det STUDENT med stora bokstäver 😉 Var det inte nog med studenten så fyllde även skidgymnasiet 20 år i början av sommaren. Det var en riktigt rolig jubileumshelg och extra kul att få se vilka som har gått på gymnasiet tidigare! 

Efter studenten har jag även hunnit gifta mig! 😉 Dock inte på riktigt då det var under Evertsbergs traditionella midsommarfirande. Då får två unga personer med anknytning till Evertsberg ha gammeldags kläder och vara med under en bröllopscermoni i kapellet. Efter det går paret med i midsommartåget och är sedan med under firandet på gammelgården.

Jag har även hunnit med mycket annat som läger i bland annat Ramundberget, tävlat Grönklitt double poling hill climb samt fyllde 20 år samma dag, cyklat Cykelvasan och Fjällturen med mera. Ett lopp som gick extra bra var Cykelvasan då jag kom i mål på tiden 3:12:33 som jag är väldigt nöjd med! Tryck på loppens namn så kommer resultaten fram! Nu senast var jag på skidförbundets elitläger på Idre Fjäll. Ett tufft och lärorikt läger då många äldre seniorer var med!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-10-07

Lämna ett svar