Igår kom jag hem från Sveg efter fyra dagars sommarskidskola med skidgymnasiet. Väldigt kul att träffa alla kompisar igen och alla ungdomar som var med på lägret! Riktigt kul att få träna tillsammans med andra igen efter att ha tränat ensam nästan hela sommaren. Det blir en helt annan sparring under passen och självklart blir det lättare att pressa sig med konkurrens under passen!

Under lägret har det varit många olika pass. Teknikpass, myrpass, stavgång och så vidare. Under det klassiska teknikpasset och stavgångspasset var Ida Ingemarsdotter med som ledare. Vi fick teknikträning i stakning och under stavgångspasset fick vi köra intervaller som jag aldrig testat på tidigare vilket var både roligt och lärorikt. Under kvällen hade hon en pratstund med lägerdeltagarna och det var riktigt kul att hon var med och delade med sig av sin erfarenhet och berättade om hur hon har tagit sig dit hon är idag!

Eftersom jag ska cykla Cykelvasan imorgon så avvek jag från lägret en dag i förväg för att hinna återhämta kroppen lite före tävlingen. Så idag har jag istället för att träna varit funktionär på premiären av Öppet Spår. Det var roligt att se alla tävlande och veta att jag ska ut på samma tur imorgon 🙂 så nu säger jag godnatt och vilar upp mig inför morgondagen! 

 

Lämna ett svar