Sista dagen på sportlovet är här och turligt nog har vi ledigt imorgon också! Jag har under lovet tränat mycket och tagit det väldigt lugnt. Som jag skrev i förra inlägget har jag jobbat för Polar under Vasaloppet och hjälpt dem att sälja klockor. Riktigt roligt och har lärt mig mycket mer om vilka funktioner min klocka har! Jag har under lovet kört mina två första AIII-pass (intervall) på skidor för säsongen och det gick faktiskt bra! Lite öm i ljumsken efter men det gick över snabbt. Det ger mycket energi och motivation att ÄNTLIGEN få åka lite snabbt på skidorna igen! Det känns ju dock att benen inte är vana vid att köra hårt så lite stum blir jag.. :mrgreen: I tisdags var jag till Mora och gjorde en magnetisk resonanstomografi-undersökning eller magnetröntgen-undersökning som det kallas i dagligt tal. Lite pirrigt just nu då jag hoppas på att få svaren snart. Förhoppningsvis så ser det lika bra ut som det har börjat kännas de senaste veckorna! Jag ska snart tillbaka till Östersund för att följa upp den förra undersökningen och möjligen få lite mer stärkande övningar än bara rörligheten jag har kört hittills. 

Mycket skidåkning i vasaloppsspåret har det blivit under lovet och nedan finns den några bilder. Jag åkte efter MR-undersökningen hem från Mora och i fredags åkte jag hemifrån till Smågan. Riktigt fina förhållanden då det har varit nydraget. Jag hann även se starten på nattvasan i Sälen och åkte efter jobbet in i Mångsbodarna där resten av familjen var och hjälpte till. Det såg riktigt häftigt ut och jag tror det är ett lopp som kommer växa de kommande åren! 

Då jag inte har tävlat något under säsongen har jag inte heller använt mina tävlingsskidor så mycket och inte ens testat de två nya paren. Pappa hade slipat de nya skidorna hos Thomas Söderberg i Mora och jag är jättenöjd med resultatet efter att ha testat dem några träningspass!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-03-12

Lämna ett svar