I torsdags var jag ledig och åkte då ner till Sveg för att hälsa på Lovisa och tävla kommunskidan som Svegs IK Skidor anordnade på kvällen. Vi körde 2 x 5 km och käsnlan i kroppen var bra. Det är en tuff bana i Sveg och jag tyckte jag höll ihop tekniken bra och körde på hela loppet. Tidigare på dagen åkte jag ett fint tretimmarspass på Herdinsrännet-spåret som utgår från skidstadion i Sveg och fortsätter upp på höjderna mot Lillhärdal. Det är väldigt fina spår i Sveg och extra mycket uppdraget då de har draghunds-VM senare i vinter.

Nu när det har gått en vecka sedan cupen i Ulricehamn har jag kunnat värdera min insats bättre. Jag var väldigt nöjd efter loppet med tanke på känslan under loppet men blev missnöjd då jag såg vilken placering det ledde till. Har kollat lite mer på mina tider och jag har verkligen höjt mig ett snäpp till den här säsongen. Jag vet ju redan att man inte ska avgöra hur tävlingen har gått genom att titta på placeringen och jag ska därför fortsätta lägga mer fokus på att se min prestation och vad jag är nöjd med framöver.

Lämna ett svar