Dags att komma med en uppdatering från Lofsdalen. Nu har jag varit här ett tag och jag stortrivs! Jobbet funkar bra och boendet är nog ett av de bästa för säsongsarbetare på orten. Skidåkningen är heller inget att klaga på. Mycket snö och daglig spårpreparering gör att det alltid är bra träningsförhållanden. Under julen kom min familj på besök vilket var mysigt! Kul att få visa hur jag har det och självklart fick de åka en del skidor 😉 Hann precis få ont i halsen innan 2017 tog slut men jag hade ändå en bra nyårsafton med trevlig sällskap!

Jag missade tyvär cupen i Piteå på grund av förkylningen. Fick istället besök av Jens under helgen då jag skulle varit och tävlat. En rolig helg med grabbhäng. Förkylningen är nu så gott som borta och jag åkte idag ett kort och väldigt lugnt pass då vädret gjorde att jag inte kunde låta bli att åka upp på fjället. Jag hoppas nu få en bra träningsperiod och även få in någon tävling innan nästa cup.  

Jag tycker verkligen ni som har möjlighet ska komma hit och åka lite skidor! Både på längden och nedför är det nu lågveckor och är väldigt lite folk men fortfarande superfina pister. Om ni åker hit och vill ha en genomgång av tekniken kan ni gärna höra av er till mig! Både klassiskt och skate går självklart bra. Ni får kontakt med mig via min kontaktsida!

Lite skidpropaganda ↓

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

Lämna ett svar