Sommaren har till slut kommit och jag ska börjar skolan imorgon… Jag får väl ändå vara glad för att jag får spendera lite av min tid i skolan ute i solen när jag tränar! Jag har nu vilat två dagar efter cykelvasan och drog igång med träningen idag. Jag började dagen med ett gympass som avslutade med stakning hem till Bjärre. Det var skönt att få köra styrka igen när den uteblivit under lägerveckan som varit. Nu på eftermiddagen/kvällen var jag och syrran i Väsa och gick stavgång uppför Väsagnupen. Jag tycker stavgång är ett väldigt bra och väldigt skönt att köra. Jag tror den träningen ger bra inför vintern så jag hoppas det blir några sådan pass i Sveg framöver också! Passet gick bra och nu har jag ätit kvällsmat och börjat packa ihop mina saker för att åka till Sveg imorgon. Det första jag kommer göra i Sveg när jag kommer dit är att gå till körskolan och gå på riskettan. Dags att ta tag i körkortstagningen och inte bara köra omkring med föräldrarna bredvid mig… haha  😉 Slut efter stavgång

Lämna ett svar