Våren har anlänt på riktigt och på många ställen är gräsmattorna tomma på snö och gräset börjar bli grönt. Men till min lycka är det gott om snö kvar här i Lofsdalen och vårvintern kan fortsätta ett tag till! 

Senast jag skrev var påsken slut och jag hoppades på att bli frisk inför Fjälltopploppet i Bruksvallarna. Tyvärr kunde jag inte tävla men hann bli så pass pigg att jag iallafall kunde åka upp dit och träffa vänner och ha det skönt på fjället! Efter en helg med kompisar och fjällhäng både här i Lofsdalen och i Ramundberget så åkte jag hem en snabbis tisdag till onsdag veckan därpå. Då passade jag på att besöka Salong Spegeln i Mora för att snygga till håret lagom till värmen kommer och mössan åker av! Som vanligt jättenöjd och rekommenderar ett besök!

Har haft lite problem med en förkylning på slutet som inte ville släppa. Knappt förkyd men så pass mycket att jag inte kunde mer än att gå på skidorna då jag ville ut i solskenet… Men nu är jag frisk och får njuta av Lofsdalen den sista tiden innan jag måste dra mig hemåt!Kollar igenom mitt fotogalleri på mobilen för att se vad jag har gjort de senaste veckorna. Gjorde en dagstur med andra säsongare på skidorna som var supertrevligt! God lunch och roligt att se de från backen åka längd! Var på avslutningen på Vemdalsskalet då Hoffmaestro spelade! Riktigt bra drag och träffade många vänner jag inte sett på länge!

De senaste två dagarna har jag varit ute på skaren som ni kanske har sett på mina inlägg på Instagram. Åkte igår på sydsidan av Lofssjön vilket var helt magiskt. Höll mig i närheten av skoterleder men skaren höll ändå längre än vad jag trodde (typ kl.11.00). Idag åkte jag och Emma på nordsidan av Lofssjön och även där var det toppen att åka! Skaren höll väldigt länge idag då jag tror vi var vid bilen efter klockan ett. Trevlig dag som avslutades med gulaschsoppa! Hoppas på lika bra skidåkning imorgon!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar